Ocenite, molim!

Takmičari, tičeri i svi ostali ljudi dobre volje ocenite sastav koji je napisan kao deo okružnog takmičenja iz 2010. Da vas podsetim, u pitanju je bio – guided composition, a više o tome možete pročitati na gornjem linku.

Sastav prenosim bez ikakvih ispravki i na vama je da pronadjete greške i da ocenite sastav, to jest da mu dodelite od 1 do maksimalno 7 poena, po pravilima takmičenja. Baš me interesuje šta mislite a verujem i autora sastava.

    „Vacation“ in Montenegro

                I’ve just come back from a very disapointing vacation in Montenegro. From now on, I’ll stick to Greece.

                As soon as I arrived at the house where I was supposed to stay in, I realised that it won’t be an enjoyable vacation. The house was a complete ruin. There was no drinking water and no air-conditioning despite the price being very high. Although the house was supposed to be in a quiet neighbourhood, at night I couldn’t sleep because of a pub downstairs. The food was so bad I had to go out and eat somewhere else even for breakfast.

               That’s why I’ve decided never to go to such a place again.

Ne stidite se da kažete šta mislite :)!

Advertisements

2 komentara (+dodajte svoj?)

 1. Mark
  jul 11, 2012 @ 21:59:47

  Vrlo lepo sročeno, iako kratko (u skladu sa pravilima) 🙂 Priča deluje nekako poznata! Dosta lepo kolokvijalno napisano ali bez nepotrebnog slenga. Ne bih se sad bavio greškicama ili nekim sitnim stilskim momentima, samo da napomenem da „disappointing“ ima dva „p“ i da treba da stoji „I realised that it woULDn’t be an enjoyable vacation“. Ali obzirom da je 8. razred u pitanju, mislim da bih pao u iskušenje da dam sedmicu, mada nemam druge radove da uporedim 😉

  Odgovor

  • Alexandra
   jul 11, 2012 @ 22:25:34

   Zaista cenim Vaš komentar :)! Meni je takodje delovao OK ali ja sam ipak pristrasna :P. Sastav je pisan po propozicijama takmičenja ( za desetak minuta) i prenet je bez ulapšavanja čak i sa „spelling mistakes“ jer sam želela pravu ocenu. Naravno, republičko takmičenje je prošlo (nažalost, bez osvojenog mesta 🙂 ), ali ostala je odlična osnova za srednju. Hvala !

   Odgovor

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: